LPG TECH компоненти

Компонентите TECH се 100% комаптибилни со секој тип на автомобил како и со секоја компонента од сродните производители и компоненти

TECH-430 покрај стандардната верзија ќе биде пласиран и во LBR верзија со интегрирана контрола за дозирање на лубрикант. OBD+ верзијата како и комплената LBR OBD+ ќе бидат исто така достапни

LPGTECH за кратко време постана еден од водечките производители на системи за конверзија на возила на ТНГ. Квалитетот пред се е клучен за големата распространетост на светскиот пазар
TECH-324, TECH-326, TECH-328

TECH-324, TECH-326, TECH-328

TECH-320, контролна единица со автоадаптација и самодијагностика на грешки и дефекти. Достапна и верзија со интегриран OBD модул.
TECH-DRAGON ИНЏЕКТОРИ

TECH-DRAGON ИНЏЕКТОРИ

Клипно вбризгување; Верзии за 1, 2, 3, 4, цилиндри; Можност за комбинирање на инјектори; Oтпорност на намотката 2 Ω,
TECH-324 LBR и OBD+ верзија

TECH-324 LBR и OBD+ верзија

Наскоро контролна единица со интегрирана опција за дозирање на лубрикант. TECH-324 LBR OBD+, со целосна OBD поддршка.
Оригинални решенија на електронскиот систем со уникатни технички параметри потврдени со екстремно долготрајно тестирање и Екстремно софистициран софтвер кој работи перфектно со најновите драјвери на бензинските мотори.
Иноватевен контролен систем за гасни инјектори што овозможува заштеда на гориво и ектремно технички напредни механички и илектронски системи со параметри кои ги изненадуваат дури и индустриските експерти. Патентирани решенија за безгрешно работење и долготрајно функционирање на ТНГ инсталацијата.